Visie op interieurbeplanting

 

Een plaatsing van een interieurbeplanting is een investering voor de lange termijn. Daarom is het van belang om de juiste keuzes te maken. Wij gebruiken onze expertise graag om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en houden daarbij rekening met het doel van de interieurbeplanting, de praktische mogelijkheden, technische mogelijkheden en het budget.

In de meeste gevallen werken wij met hydrocultuur. Dit is een systeem op basis van kleikorrels. Wij zijn ook bekend en ervaren met grondplanten en overige systemen zoals Seramis.
Wij adviseren bedrijven meestal voor een plaatsing van hydrocultuur. Dit systeem is het meest onderhoudsvriendelijk en de planten gaan bij gebruik van dit systeem langer mee.


maandelijks onderhoud

 

Het verzorgen van hydroplanten vereist vakkennis, niet alleen bij de plaatsing, ook op het moment dat de plant onderhouden wordt.

Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien van de planten op de juiste wijze, weten de hoeveelheid water te bepalen (seizoensgebonden) en dienen verschillende soorten plantenvoeding toe op de geschikte momenten.
Beschikking hebben wij tot een assortiment van vele duizenden soorten planten en potten, van tijdloos design tot de allerlaatste trends.


wat doen planten voor ons?


Planten in de woon- en werkomgeving zorgen voor sfeer, het doet iets met een ruimte. Maar dat niet alleen, het heeft effect op de gebruikers van een ruimte. Dat komt niet alleen door de sfeer die een plant creëert, het heeft ook te maken met de lucht zuiverende werking van planten.

 

Onderzoeken van o.a. TNO onderstrepen de positieve effecten van een interieurbeplanting en uiteraard volgen wij dit soort onderzoeken op de voet. Bloeiend Interieurbeplanting is in het bezit van deze rapporten en kan deze desgewenst aan u overhandigen.

 

Stress en negatieve gevoelens verminderen met 30 tot wel 60%

Spanning en angst verminderen met 37%

Boosheid en vijandigheid verminderen met 44%

Vermoeidheid neemt af met 38%

Verbetering van concentratie en geheugen

Daling van ziekteverzuim

Algehele productiviteit stijgt met 15%

We zijn gespecialiseerd in trajecten die zowel geijkt zijn op de gezondheidsvoordelen van planten.